YOZGAT / ÇAYIRALAN - Şehit Yarbay Yusuf Turgut Ortaokulu

"Allah Bu Millete Bir Daha İstiklal Marşı Yazdırmasın."

Mehmet Akif ERSOY

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü okulumuz Türkçe Öğretmeni Cemalettin CANBOLATER ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu program ile kutlandı.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Sorgun'da gerçekleştirilen Atletizm Mahalli Müsabakalarında derece aldık.

Şbt

Sınav başvuruları öğrenci velilerimiz tarafından 13 Şubat- 1 Mart 2024 tarihleri arasında okul müdürlüğüne yapılacaktır.

Sınav 21 Nisan saat 10.00 da gerçekleştirilecek olup sonuçlar 17 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacaktır.

Floor Curling İl Müsabakalarında derece aldık.

Bilek Güreşi İl Müsabakalarında Dereceye Giren Öğrencilerimiz

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Mustafa Kemal ATATÜRK

EKİM AYININ EN TEMİZ SINIFI 7/A SEÇİLDİ