YOZGAT / ÇAYIRALAN - Şehit Yarbay Yusuf Turgut Ortaokulu

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Cumhuriyetimiz 100. Yılını İlçemiz Yıldızlar Stadyumunda gerçekleştirilen programla coşkulu bir şekilde kutladık. İlçemizdeki tüm okulların katıldığı programa halkımızda yoğun ilgi gösterdi.

İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa ÇELİK ile Belediye Başkanımız Sayın Ömer CODAR' ın halkı selamlaması ile başlayan tören öğrencilerimizin okudukları şiirler ve gösteriler ile devam etti.

Bayrak isimli gösteri törene damga vurdu ve seyircilerden büyük alkış aldı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öğrencilerimizin gösterilerinin ardından tüm okul ve öğretmenlerimizin geniş katılımıyla gerçekleştirilen tören geçişiyle sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlar emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

03-11-202303-11-202303-11-2023

Yayın: 03.11.2023 - Güncelleme: 04.11.2023 15:40 - Görüntülenme: 135